Följ med till natursköna Falbygden – Svearikets vagga?

Anmälan endast per telefon fr.o.m: 4 april

 

Avresa från Halmstads Teater kl. 8.00. Vi åker Nissastigen till Gislaved, där vi tar av mot Borås. Halvvägs stannar vi till för förmiddagskaffe på trevliga värdshuset i Limmared, där vi också byter färdriktning mot Ulricehamn och Falköping. I en av de mest natursköna delarna av Falbygden, på norra sidan av Mösseberg och med hänförande utsikt över Hornborgasjön, besöker vi Cesarstugan i Östra Tunhem. Vi ser utställningen ”Bondens år”, miljöer med ett 50-tal naturstora vaxdockor, besöker Gårdsbageriet, Lusthusen och intar lunch i den vackra restaurangen. Färden går vidare längs med Hornborgasjön till Varnhems klosterkyrka, där vi besöker de fyra medeltida kungliga gravarna.

siluette

Varnhems klosterkyrka

 

På hemfärden dricker vi eftermiddagskaffe på Café Selma & Sophie vid Nääs slott i Floda. Beräknad ankomst till Halmstad kl. 20.
I resans pris ingår lunch, förmiddags- och eftermiddagskaffe samt guidning. Detaljerad information sändes ut till deltagarna efter anmälan, som är bindande! Endast en resa i år! Pris 500 kr/person
 

OBS! Anmälan endast per telefon (ej e-post) 035-21 40 40 fr.o.m: 4 april – 15 april (måndag – torsdag kl. 9–12)

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"